rubr_nyheter_0 231 skiss3-just

Kurser med jultema 2017

Vill du pyssla lite innan jul och göra vackra arrangemang? TrädgårdsRutan erbjuder följande kurser med jultema:

Kurs 1 – tisdag den 5 december kl 18.30 – ca 20.30

Tema: Julens finaste krans till dörren

Gör din egna vackra julkrans som möter dig när du kommer hem. Vi klär en halmstomme med nobilisgran och annat vintergrönt. Därefter dekorerar vi kransen med vackra naturmaterial där mossor, grenar, kottar och nötter kommer väl till pass.

Kurs 2 – onsdag den 6 december kl 18.30 – ca 20.30 FULLBOKAT

Tema: Härligt ljusfat med vinterinspiration

Favorit i repris!! Vi arbetar med ett stort fat, blockljus och lera som sedan dekoreras med gran, kuddmossa, hyacint, taklökar, nötter, kanel etc. Arrangemanget ger ett stämningsfullt ljus och sprider härliga dofter under lång tid.

Kurs 3 – tisdag den 12 december kl 18.30 – ca 20.30

Tema: Härligt ljusfat med vinterinspiration

Favorit i repris!! Vi arbetar med ett stort fat, blockljus och lera som sedan dekoreras med gran, kuddmossa, hyacint, taklökar, nötter, kanel etc. Arrangemanget ger ett stämningsfullt ljus och sprider härliga dofter under lång tid.
Under alla tre kurskvällarna finns det även chans att göra ett mindre arrangemang om man vill.

———————————————————————————————

Kursavgift: 280 kr/kurs

I denna avgift ingår visst basmaterial och fika. Jag vill uppmärksamma dig på att kostnader för växtmaterial, krukor och dekorationsgrejer tillkommer och betalas på plats (kontant eller swish).

Plats: Ängavägen 11, Veberöd

Anmäl dig via mail - info@tradgardsrutan.se – där du anger ditt namn, adress och vilken kurs du är intresserad av. FÖRST TILL KVARN! Efter din anmälan får du en bekräftelse och faktura med kursavgiften, som ska vara betald före kursstart. OBS! Anmälan är bindande!

Välkommen till några kreativa tillfällen hos TrädgårdsRutan!