rubr_nyheter_0 231 skiss3-just

Vårkurser 2017

Kurs 1 – Vår i kruka/Vårigt ljusfat

Tisdagen den 4 april kl 18:30-20:30 FULLTECKNAD!

Kurs 2 – Vår i kruka/Vårigt ljusfat

Onsdagen den 5 april kl 18:30-20:30 FULLTECKNAD!

Dessa kvällar finns möjlighet att göra två arrangemang. En kruka till trappan med vårens vackra lökar, penséer mm. Denna dekorerar du med vårigt material och detaljer. Därefter utgör ett fat basen tillsammans med ett rejält vackert blockljus. Till detta sätter du vackra snittblommor, grenar och andra detaljer.


Kurs 3 – Påskbukett/Mindre påskarrangemang

Tisdagen den 11 april kl 18.30-20:30

Kurs 4 – Påskbukett/Mindre påskarrangemang

Onsdagen den 12 april kl 18:30-20:30

Även dessa kvällar finns möjlighet att göra två arrangemang. Du sätter samman en vår- och påskinspirerad bukett där man tar hjälp av ett grenrede. Vackra snittblommor, bon, fjädrar, ägg och mycket mer används. Därefter finns möjlighet att göra ett mindre arrangemang med oasis, färska blommor som sedan pryds med påskdetaljer.

——————————————–

Kursavgift: 250 kr/kurs

I denna avgift ingår visst basmaterial och fika. Jag vill uppmärksamma dig på att kostnader för växtmaterial, krukor och dekorationsdetaljer tillkommer.

Plats: Ängavägen 11, Veberöd

Anmäl dig via mail – info@tradgardsrutan.se – där du anger ditt namn, adress och vilken kurs du är intresserad av. FÖRST TILL KVARN! Efter anmälan får du en bekräftelse och en faktura på kursavgiften, som ska vara betald före kursstart. OBS! Anmälan är bindande.

Mycket välkommen till kvällar med skaparglädje hos TrädgårdsRutan.