rubr_nyheter_0 231 skiss3-just

Vår/påskkurser 2016

Kurs 1 – Vår i kruka /       Vårigt ljusfat

Måndag 21 mars kl 18.30-20.30 Fulltecknad

Denna kväll finns möjlighet att göra två arrangemang. En kruka till trappan med vårens vackra lökar, penséer mm. Denna dekorerar du med vårigt material och detaljer. Därefter utgör ett zinkfat basen tillsammans med ett rejält vackert blockljus. Till detta sätter du vackra snittblommor, grenar och andra detaljer.Kurs 2 – Påskbukett / Mindre påskarrangemang

Onsdag 23 mars kl 18.30-20.30

Även denna kväll finns möjlighet att göra två arrangemang. Du sätter samman en vår- och påskinspirerad bukett där man tar hjälp av ett grenrede. Vackra snittblommor, bon , fjädrar, ägg och mycket mer används. Därefter finns möjlighet att göra ett mindre arrangemang med oasis, färska blommor som sedan pryds med påskdetaljer.

———————————————————

Kursavgift: 225 kronor/kurs

I denna avgift ingår visst basmaterial och fika. Jag vill uppmärksamma dig på att kostnader för växtmaterial, krukor och dekorationsdetaljer tillkommer och betalas på plats.

Plats: Ängavägen 11, Veberöd

Anmäl dig via mail – info@tradgardsrutan.se – där du anger ditt namn, adress och vilken kurs du är intresserad av. FÖRST TILL KVARN! Efter anmälan får du en bekräftelse och en faktura med kursavgiften, som ska vara betald före kursstart. OBS! Anmälan är bindande!

Mycket välkommen till kvällar med skaparglädje hos TrädgårdsRutan!