rubr_nyheter_0 231 skiss3-just

Julkurser 2015


Är du sugen på att pyssla lite innan jul och göra vackra arrangemang? TrädgårdsRutan erbjuder nu kurser med advents- och jultema.

Kurs 1 – måndag 23 november kl 18.30 – ca 21.00   FULLTECKNAD!!

Tema: Adventsmys

Gör din egna vackra adventsljusstake! Klä och dekorera den med vackra material där det mesta kommer från naturen, som kottar, nötter och små äpplen. Arrangemanget blir en fin prydnad för bordet under hela december.

Kurs 2 – onsdag den 2 december kl 18.30 – ca 21.00 FULLTECKNAD!!

Tema: Härligt ljusfat med vinterinspiration

Favorit i repris!! Vi arbetar med ett stort fat, blockljus och lera som sedan dekoreras med gran, kuddmossa, hyacint, taklökar, nötter, kanel etc. Arrangemanget ger ett stämningsfullt ljus och sprider härliga dofter under lång tid.

Kurs 3 – onsdagen 16 december kl 18.30 – ca 21.00  FULLTECKNAD!!

Tema: Elegant julbukett och lite annat

Denna kväll finns möjlighet att göra två arrangemang. Vi sätter samman en elegant julbukett där vi tar hjälp av ett grenrede. Vi använder vackra snittblommor, kvistar, kottar och annat som hör julen till. Därefter finns möjlighet att göra ett mindre arrangemang med oasis, färska blommor som sedan pryds med juliga detaljer.

———————————————————————————————

Kursavgift: 225 kr/kurs

I denna avgift ingår visst basmaterial och fika. Jag vill uppmärksamma dig på att kostnader för växtmaterial, krukor och dekorationsgrejer tillkommer och betalas på plats.

Plats: Ängavägen 11, Veberöd

Anmäl dig via mail – info@tradgardsrutan.se – där du anger ditt namn, adress och vilken kurs du är intresserad av. FÖRST TILL KVARN! Efter din anmälan får du en bekräftelse och faktura med kursavgiften, som ska vara betald före kursstart. OBS! Anmälan är bindande!

Välkommen till några kreativa tillfällen hos TrädgårdsRutan!