rubr_nyheter_0 231 skiss3-just

Vårkurser 2015

Båda kurserna är nu fulltecknade!

Möt våren med TrädgårdsRutans kurser

Kurs 1 – Våren i en ampel / Vårigt ljusfat

Onsdagen den 25 mars kl 18:30 – ca 21.00

Denna kväll finns möjlighet att göra två arrangemang.

Du har väl noterat att ampeln tillhör årets inredningstrender. Här finns nu chansen att göra ett arrangemang med vårens vackra lökar, penséer mm i en ampel. Denna dekorerar du därefter med vårigt material och detaljer. Därefter utgör ett zinkfat basen tillsammans med ett rejält vackert blockljus. Till detta sätter du vackra snittblommor, grenar och andra detaljer.

Kurs 2 – Påskbukett / Mindre påskarrangemang

Tisdagen den 31 mars kl 18:30 – ca 21.00

Även denna kväll finns möjlighet att göra två arrangemang.

Du sätter samman en vår- och påskinspirerad bukett där man tar hjälp av ett grenrede. Vackra snittblommor, bon, fjädrar, ägg och mycket mer används. Därefter finns möjlighet att göra ett mindre arrangemang med oasis, färska blommor som sedan pryds med påskdetaljer.

______________________________________

Kursavgift: 225 kronor/kurs

I denna avgift ingår visst basmaterial och fika. Jag vill uppmärksamma dig på att kostnader för växtmaterial, krukor och dekorationsdetaljer tillkommer.

Plats: Ängavägen 11, Veberöd

Anmäl dig via mail - info@tradgardsrutan.se – där du anger ditt namn, adress och vilken kurs du är intresserad av. FÖRST TILL KVARN! Efter anmälan får du en bekräftelse och en faktura på kursavgiften, som ska vara betald före kursstart.

Mycket välkommen till en kväll med skaparglädje på Ängavägen 11!