rubr_nyheter_0 231 skiss3-just

TrädgårdsRutans nya hemsida

Nu har TrädgårdsRutan öppnat upp sin nya hemsida – hjärtligt välkommen!

Jag startade upp TrädgårdsRutan i juni 2010 efter två roliga och mycket lärorika år på Trädgårdsingenjörsprogrammet på Sveriges Lantbruksuniversitet i Alnarp. Målet var att genom en egen firma erbjuda kunder rådgivning-, skötsel- och designtjänster. Att skapa och underhålla härliga trädgårdar och utemiljöer helt enkelt!

Under det dryga halvåret jag drivit TrädgårdsRutan har jag både ritat på delar och hela trädgårdar, gjort engångs- och återkommande skötselrundor och beskurit träd och buskar. Precis en sådan härlig blandning som jag hoppats på! Under senare delen av hösten startade jag även upp kursverksamhet hemma i källaren. Där tillverkades höstkransar, ljusfat och nyårsarrangemang bland annat.

Fr o m nu finns min nya, fina hemsida tillgänglig. Hoppas du tycker om den och att du rekommenderar den till alla som är intresserade av trädgård!