rubr_nyheter_0 231 skiss3-just

Kurser våren 2011 – blomsterarrangemang

Vill du pryda trappan med vårblommor eller kanske göra något arrangemang till påsk? Vårens kurser i blomsterarrangemang finns nu tillgängliga. 

Vi arbetar med olika teman där du får inspiration och möjlighet att lära dig arrangera olika slags blommor och växter. Lek med fantasin och utmana dig själv med vad du kan skapa. Vi använder mycket vackert material från naturen och det är fritt fram att komplettera med eget material.

Kurs I – Vårfägring på trappan

Torsdagen den 31 mars kl 18.30 – ca 21.00

Vi planterar vårens vackra lökar, pärlhyacinter mm i en laserad trälåda. Vi tillför sedan spännande detaljer i planteringen. När vi är klara känner vi att det finns hopp om våren!

Kurs II – Påskkrans till bord eller dörr

Onsdagen den 13 april kl 18.30 – ca 21.00

Kransen tillverkar vi av björkris och vackra grenar som sedan dekoreras med ägg, fjädrar och lökar. Kransen kan med fördel läggas på ett fat och användas som bordsdekoration runt ett vackert blockljus.

Kurs III – Skapa din egen balkonglåda eller kruka….

Onsdagen den 4 maj kl 18.30 – ca 21.00

…. men gör inte som du alltid gjort! Bli inspirerad och våga skapa något nytt. Vi botaniserar bland häng- och klätterväxter och pratar form, färg, kontraster och strukturer. Vi tillverkar egna spaljéer och dekorerar våra krukor med smakfulla detaljer. Vill du ta med din favoritkruka för detta går det bra.

Kursavgift: 195 kr/kurs. I denna avgift ingår visst basmaterial och fika. Kostnader för växtmaterial, krukor och dekorationsgrejer tillkommer.

Anmäl dig via mail – info@tradgardsrutan.se – där du anger ditt namn, adress och vilken kurs du är intresserad av. FÖRST TILL KVARN! Efter anmälan får du en bekräftelse och en faktura på kursavgiften.

Välkommen med din anmälan och några kreativa kvällar på Ängavägen 11 i Veberöd!